18 juli 2009

De ISO naar DIN omvormer is vandaag binnen gekomen en het is precies wat ik nodig heb om de bedrading in de AX volledig in tact te laten.

De radio (De Citroën St. Tropez (inwendig een Grundig WKC 1100 VD)) die er uiteindelijk in komt (en af en toe gewisseld zal worden voor een bakje wat nog bij Bas (Punaxio @ AXClub ligt) blijkt niet meer nodig te hebben als een vast plus op de volgens de ISO norm geschakelde plus pen te hebben en een massa (min) op de juiste pen voor een goede werking.

Als alles aangesloten zou zitten zoals het hoort dan zou de radio uitgaan bij contact af en dan is het dus niet mogelijk radio te luisteren zonder contact, in mijn ogen is dat erg vervelend en komt het vaak genoeg voor dat als je op iemand staat te wachten je radio wilt luisteren en geen contact aan wilt hebben. Doormiddel van een vaste plus enkel op de geschakelde plus pen is dit gelukkig gewoon mogelijk en bij het verwijderen van het front gaat de secucurity led netjes knipperen, gaat het geluid uit maar moet je helaas dan wel zelf de volume knop naar uit draaien (het is dus of het een of het ander).

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

56 − 49 =